domingo, 22 de julio de 2007

Ja ha comencat el Mongol Rally

Doncs be ja ha comencat tot, entre ahir i avui hem fet 1900km a una mitja contant parades de 60km/h o menys total mes de 25h al volant.
Observereu que escric amb mes faltes d'ortografia peroi es deu a que a Praga els teclats no son iguals.

Estem molt ilusionats amb tot aquesta aventura, cansats per amb ganes. En aquests dos dies ja hem tingut algusn problemes lleus pero el cotxe s-ha comportat, malgrat les goteres i alguna fuita de refrigerant per que ens vem passar a lk-hora de posar/ne.

Us publico algunes fotos del dia de la sortida




48 comentarios:

Anónimo dijo...

Anims i endavant. Espero que tot es quedi en problemes lleus.
Bona sort i bon viatge.
No en prengueu mal ni en feu.

Josep

Anónimo dijo...

Vinga, qe solament quedan...20 dies o mes al volant??
Bueno...oh feu am gust!!!
Esperu que no us tornin a pasar coses daquestes...

No estaria de mes que pusesiu mes fotus, jo les esperu...fotus curiosas!!!

Atentament, la lara!


Sorttttttttt!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Albert i Isaac, aqui desde la Zurich. Que tingueu molta sort, que las averies no siguin molt grans i que acabeu la cursa en bon lloc. A l´any que ve, jo vaig amb vosaltres.

Que os vaya todo bonito.

Saludos

Alberto

Anónimo dijo...

Hola nois, com va tot. Ben segur que arribareu molt lluny, en tots els sentits....
La gent pregunta per tu Isaac.

SamuraiMongol dijo...

GRACIES FAMILY & FRIENDS, estem molt be, la gent ens tracta be i es simpatica i ens entenem com poguem ja que aquesta gent nomes parla rus. pero es curios. esperem anar posant fotos per aqui.

Anónimo dijo...

Samuraimongol estem contents que estigueu bé però quan ens feu comentaris no oblideu de dir on sou exactament (nom de la ciutat...) per poder anar seguint la vostra ruta en el mapa. Està molt bé que afegiu les vostres impressions i anècdotes. De ben segur que l'Albert no para d'escriure a la seva llibreta de viatge, potser podreu escriure un llibre o fer un reportatge ....

Anónimo dijo...

Isaac: A casa s'està molt bé sense tu, m'he apoderat del teu llit i de la teva habitació! Segur que ja teniu el cul amb la forma del seient del cotxe... Espero que trigueu molt en tornar! com més trigueu més lluny arribareu... Així hi sortim guanyant els dos!

Molta Sort

Hèlia

Anónimo dijo...

Hola nois,

desde Zurich estem pendents de la vostre aventura: comentaris, anectodes, com va la ruta ...
ja hem animat a una parella d´aventurers com vosaltres pq ho facin l´any quevé.
Jo només us desitjo que aprofiteu aquesta experiencia i la disfruteu molt.

Anónimo dijo...

Hola!!
Com esteu?

Veig que malgrat alguns petits incidents aneu seguint endavant!! Ja sou molt lluny! Seguiu endavant i tingueu força cura del cotxe ;)!!

Molta sort!

Maria i família

Anónimo dijo...

Hola Albert, soc l'avia Montse, penso molt en vosaltres i desitjo que seguiu tan bé com fins ara. Practica al Rus per quan tornis dir alguna paraula. Cuidar-vos molt i una forta abraçada.

MontseComas

Anónimo dijo...

hola albet soc la pili anims nois espero que estigueu ve cuan vinguis semblaras el abuelo cabolleta explican anecdotes. mols petons

Anónimo dijo...

hola albet soc la pili anims nois espero que estigueu ve cuan vinguis semblaras el abuelo cabolleta explican anecdotes. mols petons

Anónimo dijo...

Cada día veiem els cotxets dibuixats al mapa, sembla un joc d'ordinador, sinó fos que quant arribem a casa no hi ets, tinc moltes ganes de veure fotografies vostres.
Ja teniu el cul quadrat, descanseu prou? i que tal el menjar?

Besos,la mama.

Anónimo dijo...

Hola Isaac i Albert. Veig que esteu més enllà de la Jonquera: dona de poca fe!!!!!!!!!!!!! Qui ho havia de dir. Pel que vaig veient esteu molt bé, seguiu endavant i vigileu molt. Feu moltes, moltes, moltes fotos. Petons (no t'eixuguis la galta) i una forta abraçada

Família Valls Aymerich

Anónimo dijo...

Hola Isaac i Albert com esteu? Jo ja soc a Guinea Equatorial. De moment una experiencia molt enriquidora. Suposo q ara tindreu mes dificultats per connectar-vos a internet i llegir els missatges, pero si ho fas fill envia'm algun sms dient si estas be i on ets.
Sembla q aneu molt be de temps i espero q arribeu a assolir la vostra meta. Molts petons.

Anónimo dijo...

Aquest dos nois ja hi tornen a tenir cobertura, ho dic per si algu els a trucat i surten com qe no existeix el numero i mil cosas, qe a mi ma pasat i ja em cumensava a preocupar...
Estan mol be, de merda fins adal pero be.
Li responc a la maite, qe a l'isaac se li a fet miques el telefon i solament queda el del albert, pero qe no et preocupis qe esta be.
Ara mateix estan al Uzbekistan (30/07/07 21:24h) i ara sopaben.
I res mes a dirrrr!

Ma dit tambe qe potser dintre duns dies arribarien a una ciutat mitjanament gran i qe potser es podien conectar...o potser no.





Arribeu yaaaaa!!!! :(


Petons!

Anónimo dijo...

Be, sembla que ho porteu molt be tot aixó. M'alegro i espero que continui com fins ara (alguna bateria, llum,... res que no es pugui sol·lucionar facilment, ah! i els mosquits, aixó si qu'empreya) l'aventura es l'aventura.
Vinga, molts anims que Ulaan.Bataar nomer està a unos pocs mils de KM....

A disfrutar...

Anónimo dijo...

Com va nois? Estem passant-ho molt bé fent el viatge amb vosaltres, tot i que em sembla que passem menys calor, menys gana, menys "apuros" però també menys emoció. Confiem que tingueu una bona passada per la zona complicada que ara esteu.

Endavant i aneu fent un bon recull per després explicar-nos-ho.
Una abraçadeta ,
Família Simon Aymerich

Anónimo dijo...

hola Albert i Isaac, esteu fets uns campions, disfruteu de Samarcanda que sempre a tingut la fama de ser una de les ciutats mes maques del mon. Hem mirat el mapa i veiem que heu fet ja bastant mes de 7000 km. i que us quedan uns 4000. Anims i endavant.

Petons. Montse i Josep

Anónimo dijo...

Bon día nois!!!! desde aqui,tb os estem seguint, encara q tenim problemes amb internet i ha sigut el primer cop que s´ens ha obert correctement per poder escriure un missatge. Ens encanta saber q tot va tan be i que deu ser una aventura fantastica!!! Anims i molts petons. Gemma, Victor i David

Anónimo dijo...

K paxa lokossss!! je je vaya amb el nom de la ciutat on esteu, fa por. Si trobeu algun animal semiexòtic no descobert, porteumel eeee ajjaajaj. Yo marxo d'akí dos dies a asturies així k probablement es l'ultim missatge k us puk enviar (algun sms mes caurá)

Weno, nada más. Un petonás y a fer carretera ( o camí, o lo que sigui..)

Anónimo dijo...

Hola Isaac ! Tercer intent de penjar un comentari. Fa uns dies amb l'àvia vam intentar enviar-te missatges i no han quedat penjats. Quina aventura més maca, ja m'agradaria a mi viatjar per aquests mons. Esperarem a tenir la jubilació i el cor ben jove. Petons a tu i a l'Albert !

Anónimo dijo...

Ara si que hem aconseguit penjar un comentari. T'esperen sorpreses.

Anónimo dijo...

Hola nois, avui no saben res de vosaltres i tampoc sortiu al mapa, esteu a la frontera amb Mongolia?.
Li pregunto a Lara, tu saps alguna cosa o per on van?.
Desitjo que estigueu bé,anims i endavant.

La mami, petonets....

Anónimo dijo...

HOLA NOIS, ALBERT SOC LA PILI, ESTIC PRESUMIN DE NEBOT ANIMS I MOLTA SORT,PETONS DE LA IAIA MARIA,

Anónimo dijo...

Donç se que aquet mati naven a fer no se qe dels visats per poder tornar a entrar a russia, axo mho va dir air. Avui li e trucat un parell de cops al movil i no l'agafa, o si no em surt el buzon aquet qe diu qe el numeru al qe trucu no existeix.
Seguire intentan fins qe ho aconseguexi.
M'imaginu qe estaran a la frontera, i qe no tindra covertura.

Buenooo...


Petonsss!!!

Anónimo dijo...

Isaac i Albert:
He fet molts intents per comunicar-me amb vosaltres i no ho he aconseguit. Fins i tot per internet.
Estic contenta de què aneu avançant, tot i que, ens feu patir perquè aneu sols. Si anéssiu acompanyats estaríem més tranquil·ls.
Us tinc molt presents i els dies se'm fan eterns.
Que la Verge del Camí us guiï.

Els avis i amics.

Josep M. i Maria

Anónimo dijo...

E conseguit parlar amb ell aquesta tarda, estan mol be, ma dit que potser dintre d'una setmana arriben a ulaan bator, ara de moment seguexen estan en la frontera de russia, que demà ja la pasaran.

PD: Te moltes ganes de menjare un truita de patatas!


Besitosss!

Anónimo dijo...

albert soc la teva cosina marta,espero que estigueu molt be,i que tornis sensa problems.petons de la yoli la meli l,angel ,l,aron la mariona el toni i el jorge.petonassos i molts anims.els noms dels pobles per on pases tenen teeeeelaaaaaaa,,,,muuuuuuuuaaaaaaa

Anónimo dijo...

Petonets altre vegada de tots nosaltres. Anem seguint els vostres moviments per els mapes.
SSSMUUAKKSSSSS i anims

Anónimo dijo...

hola nois, com va tot? estem a St. Jaune i hem anat seguit el vostre viatge-aventura, molt interessant i atrevit. Albert ja saps que molta gent t'està esperant aquí a Barcelona, podries fer un esforç i tonar amb avió, pensa-ho, reflexiona. que tingueu un molt bon viatge i fins aviat, petons. isabel.

Anónimo dijo...

Hola aventurers,
són el tiet de l'Isaac. Sembla que tot va segons el previst, alguns problemilles, molts kilòmetres i moltes ganes. Endavant que ja us queda poquet!
josepm
(Vols dir que amb el Marbella no haguessiu arribat abans? je je je)

Anónimo dijo...

HOLA ISAAC I ALBERT, ja he pogut saber mes coses a travês de la Lorena. De fet us vaig estar trucant al mobil de l'Albert i vaig mirar el prefix del pais on estaveu. Ara entenc que no tingues resposta. Des de Guinea us segueixo sempre q puc, quan hi ha connexio o nop marxa la llum a tota la ciutat... Ja he vist q esteu a punt d'entrar a Mongolia i q esteu be. Sou un parell amb molta empenta i capaços d fer el q us proposeu; aixo em fa sentir molt feliç per la part q em toca; amb els companys de Guinea comento la vostra aventura i els tinc al dia. Ells m'eixuguen la baba... Isaac tot i que estic vivint una experiencia molt maca tinc temps per enyorar les nostres discussions i fins i tot els teus comentaris sarcastics. Un peto molt fort i una abraçada. Tambe per l'Albert.

Lara t'agraeixo molt q m'informis de com van pq no he pogut parlar cap dia amb l'Isaac des q estc a Guinea. Gracies

Anónimo dijo...

Hola familia aprofito aquest espai per fer-vos arribar alguna noticia meva. Veig q tothom segueix l'Isaac i l'Albert, esta molt be.
Jo a Guinea estic molt be, molt contenta d'haver vingut amb gent jove, tot i que em feia ina mica de cosa sder la mes gran...
Els nens i nenes guineans son encantadors i molt agraits de la nostra companyia. Els dono classes de castella cada dia a un grup i us puc garantir q es el millor q pot passar a un docent, perque desitgen aprendre i tot i q no tenen cap llibre segueixen molt be totes les classes.
Aquest cap de setmana he ests a la selva on hi em dormit i ha ests espectacular.
Us deixo pq no se si tindre temps d'enviar el missatge.
Molt records a tothom i molt petons. Tinc un munt de coses per explicar i cada dia m'apunto anecdotes per no oblidar-me de res.
Adeu

Maite

Anónimo dijo...

Hola albert e Isaac.
Albert, soc Merche la dona de l´Alberto, el company de ta mare.
Espero que aquesta aventura sigui la primera de moltes altres.
Gaudiu de cada día, de cada camí, de cada poble, de cada persona que us trobeu al vostre pas.....
En aquesta vida t´emportes el que has viscut.
VIVIU!!!!
Apa nois, ànims i que la tornada sigui més ràpida.
Una abraçada
MERCHE

Anónimo dijo...

Hola Isaac i Albert

Espero que estigueu molt bé i disfrutant de valent de l'aventura i del viatge.

Tota la família us segueix amb molta emoció i esperem que aconseguiu el vostre objectiu ara que ja el teniu tant a prop.

Que tingueu molta sort !

Oreig i família

Anónimo dijo...

Hola Albert, estero que el "petit" accident no us faci perdre molt de temps.
Molts petons de tots.

Victor,Gemma,Gerard i David

Anónimo dijo...

A tots els que seguiu l'aventura del Isaac i l'Albert. Sapigueu que hem parlat amb ells i estan be. Han bolcat, però ha estat mes l'ensurt que altre cosa. Estan a uns 1000 Km de Ulan Bator.Avui estan reparant el cotxe, fent unes soldadures i poc mes. Condueixen de dia perquè no els hi funcionen les llums i el motor se'ls hi escalfa mes del compte, però esperen que aguantarà fins el final. Sembla que tornaran en avió.

Josep (pare del Albert)

Anónimo dijo...

Isaac i Albert:

Espero que acabeu l'aventura sans i bons. Tot i alguna dificultat, veig que sou molt valents. Endavant fins al final !
Ja diuen en castellà:
"De los cobardes no hay nada escrito". I aquest viatget quedarà escrit al llibre de la vostra història.
Molts records de l'avi i una forta abraçada de l'àvia i amiga.

Maria

Anónimo dijo...

Per la Maite:

Celebro que, tot i algun incident a la selva, gaudiu del goig que dona donar-se als altres.
Ja ens assabentem entre tots de com esteu.
Espero poder escoltar les teves experiències, que seran moltes i molt interessants, i veure fotos.
Pels teus nens guineans els envio el meu afecte, encara que no els conec, els estimo i vull el millor per a ells.
Records pel Jordi, la Gemma i tot l'equip. I tu, rep petons i una abraçada dels teus pares.

Josep M. i Maria

SamuraiMongol dijo...

SISISI estem a un ciber a ULAANBATAAR, aquesta ciutat es enorme, em pogut arrivar be tot i la bolcada que vaig ocasionar al anar massa rapid per una pista de terra, aixo si que es un rally!!! De la general em arribat 12, pero atravessant tot Mongolia hem arribat 3rs, i anant per lestepa de lUzbekhstan i per Samarcanda hem arribat 1rs, a mitja hora han arribat els Mallorca2Mongolia amb els seu flamant Seat Panda!
Finalment tot i bolcar, donar una volta de 800km per entrar a Russia i Mongolia, doblegar leix de darrere, escalfar el motor, anar sense llums, anar sense parabrises ni vidres, punxar rodes, quedarnos sense bateria i sense alternador, perdrens, estafarnos amb multes que hem pogut esquivar etc etc etc etc...... ESTEM VIUS! i sans! amb una dutxa que ens a semblat la gloria (i Lara macavo danar a tallar el cabell per ferme la cresta :) jeje o necessitava).
Ara estem per vendre el cotxe per recanvis o algo i tambe buscant vols davio assequibles de preu, hem danar a laeroport preguntar i mourens, de moment hem esmorzat en un cafe Frances de PM!!! estem a laltre punta del mon pero amb ganes de moltes mes aventures!!!! Senegal! Interrail!!! RichsawRun! i Transiberian! Nomes per anar adelantant aconteixements jeje. Cuan torni toca posarse a treballar per recuperarme, que aixo ens surtira per dos ulls de la cara! pero ja os dic que val la pena perque a sigut i es una experiencia unica.
Al arribar ahir a la nit a la capital els CheckIn i la cervesa va estar molt be i al Bar de Daves es van quedar flipant amb la nostra proesa i els nstres ensurts. Mica en mica anire posant fotos ja que aquest ordinador no brinda de gran rapidesa que es digui.
MOLTS PETONS A TOTS, LA FAMILIA! ELS AMICS! A LA LARA! AL GER! AL RUXI! ALS RX88! A PERE MARCO! I A TOTHOM QUE ENS A DONAT TOT AQUEST RECOLZAMENT IMPRESCINDIBLE I VITAL! SIMPLEMENT MOLTES GRACIES!
ens tornarem a conectar per anar escrivint!

!!!!LARA TQTQTQTQTQTQ!!!!!

Albert.C

Anónimo dijo...

felicitats ja heu arribat,ara nomes falta la tornada. ja em vist las fotos i el cotxe com a quedat.Teniu bon aspecta pero una mica empolsagats be records del toni la mariona i la mildred i meus esclar. petons

Anónimo dijo...

Isaac i Albert:

Moltes Felicitats!!

Ja heu arribat a l'objectiu que us proposàveu, i això que no era gens fàcil...

Bé, suposo que heu viscut una experiència única i que tornareu amb una motxilla carregada de moments i records per compartir!!

Espero que estigueu bé i torneu ben aviat!!

Molts petons!!!

Maria i família

Anónimo dijo...

Ja hem vist les fotos i estem contents que hagueu arribat al final del vostre viatge.
Esperem que ens expliqueu la vostra aventura ben aviat.
Una abraçada de l'àvia i amiga i molts records de l'avi.

Unknown dijo...

Eiii Aventurers!! Avui he tornat de Menorca amb els Pioners, i la 1ª noticia que m'ha arrivat es la del Roger: QUE HEU ARRIBAT A ULAANBATAAR!!
Felicitats nois!!!
Ens veiem aviat Isaac! ;)

P.D.: Espero veure les fotos i escoltar les 1000 histories que hi teniu!
Iaia - Kuseta [Marc]

Anónimo dijo...

Hola Isaac

Moltes felicitats pel viatge i per l'arribada.
Tenim moltes ganes que ens expliquis tota aquesta aventura que has viscut.
Ja hem vist les fotos i malgrat tot, segur que han estat uns dies emocionants i espectaculars.

Fins aviat

Anónimo dijo...

Hola Isaac i Albert! FELICITATS !!!!! Estic molt contenta per vosaltres. El dissabte quan vas trucar i es va tallar la comunicaci� em vaig quedar molt inquieta, despr�s se'm va acabar la bateria i era en una illa molt poc poblada on no tenia possibilitats de connectar-me. He intentat parlar amb tu per telefon i ha estat impossible i avui he anat a un ciber per� no tenien l�nea. Ara estic al Centro Cultural Espa�ol de Bata on hi ha un noi que conec i m'ha fet el favor de deixar-me connectar.

Moltes felicitats de nou. Espero que puguem parlar aviat.
El dia que fem el dinar per celebrar el sant de l'�via ens haurem de turnar per explicar les coses que hem viscut. Cadascun a la seva manera.

Mirar� de tornar-me a connectar per� intenta trucar-me de nou jo estic a Bata i ara no ens movem per tant tinc bateria. M'agradaria molt parlar amb tu i sentir en la teva veu l'emoci� del que has viscut. Una Abra�ada molt forta.

Per cert la foto amb les esperdenyes �s genial.!!


Aprofito aquest espai per dir a tota la fam�lia que estic molt b�. Ja he llegit els missatges i ben aviat ser� aqu� per explicar-vos de primera ma tot el que he fet aquests dies.

Petons per tots.

Filla!! Estas a punt de fer-ne 18 i aix� em pesa m�s a mi perq� tu ja fa dies que ho esperes per� pensa que no et desenpallegar�s de m�. Una mica de rauxa i molt seny.

Petons.

Anónimo dijo...

Zakaj pa ne:)